ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Η Τζαρτος Νευροδιαγνωστικη εχει και έντονη ερευνητική δραστηριότητα στη διαγνωση και θεραπεία νευροάνοσων ασθενειών. Θα θέλαμε την πολύτιμη συμβολή σας παρέχοντας απλώς την συγκατάθεσή σας, ώστε μια ποσότητα που θα περισσέψει από το βιολογικό υλικό που θα μας δώσετε για διάγνωση, να χρησιμοποιηθεί για μελέτες που στοχεύουν στη βελτίωση της διάγνωσης και θεραπείας ασθενειών. Οι μελέτες αυτές θα γίνουν σε συνεργασία με το ερευνητικό εργαστήριο μας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και με νευρολογικές κλινικές.
• Εθελοντισμός: Η τυχόν άρνησή σας δε θα έχει απολύτως καμία αρνητική επίπτωση σε εσάς
• Εμπιστευτικότητα: Στις μελέτες μας, μόνο οι αρμόδιοι ερευνητές θα γνωρίζουν το όνομά σας ενώ τα δείγματα θα χρησιμοποιούνται με κωδικούς αντί για ονόματα.
Αν έχετε ήδη εξεταστεί στο διαγνωστικό μας, θα το εκτιμούσαμε αν μας στείλετε ένα απλό email (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) δηλώνοντας: «συμφωνώ το βιολογικό δείγμα μου που διατηρείτε στο εργαστήριό σας να χρησιμοποιηθεί για τους ερευνητικούς σκοπούς του εργαστηρίου» και το ονοματεπώνυμο σας.


iso s new

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

sima png EN

Έσλιν  3, Αμπελόκηποι, Αθήνα 11523, Τηλ 210-6411060 & 210-6429969

Emails: info(at)neurodiagnostics.gr & stzartos(at)gmail.com

menu6a

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD hostplus 35