Aπό σήμερα οι εντός Ελλάδος, εκτός Αθηνών, ασθενείς και ιατροί μπορούν να αποστέλλουν τα βιολογικά δείγματα για διαγνωστικό έλεγχο στο εργαστήριό μας χωρίς καμία χρέωση για την μεταφορά, ειδικά μέσω του μεταφορέα (courier) ACS. Έχουμε υπογράψει σύμβαση με την ACS και θα αρκεί να τους δίνετε την διεύθυνσή μας (Τζάρτος ΝευροΔιαγνωστική, Εσλιν 3, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 11523), και να δηλώνετε ότι η πληρωμή θα γίνεται από εμάς. 

Δεν μπορούμε να καλύπτουμε το κόστος έξτρα υπηρεσιών όπως παράδοσης σε συγκεκριμένη ώρα, παράδοσης το Σάββατο, αυθημερόν παράδοσης, κόστος συσκευασίας κ.α. Τέτοιες υπηρεσίες θα πρέπει να τις επιβαρύνεται ο ασθενής, εκτός αν έχει γίνει προσυνεννόηση. Επίσης δεν μπορούμε να καλύπτουμε το κόστος αποστολών από την Κύπρο.

Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να γίνεται χρήση της προσφοράς και από ασθενείς Νοσοκομείων της Αττικής, όταν δεν είναι δυνατό να έρχονται οι ίδιοι ούτε να μας φέρνουν τα βιολογικά δείγματα οι συγγενείς τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε 1-2 παγοκύστες ή θερμός, αλλά παρακαλούμε η συνολική συσκευασία να μην υπερβαίνει τα δύο κιλά και να έχει διαστάσεις μέχρι περίπου ενός κουτιού υποδημάτων (π.χ. 20 X 16 X 30 cm). Αν είναι απαραίτητο, μπορεί να είναι και κάπως μεγαλύτερο αλλά θα αυξηθεί το κόστος που θα επιβαρυνθεί το εργαστήριό μας. Παρακαλούμε να αποφεύγετε την αποστολή δειγμάτων Πέμπτη και Παρασκευή για να μην ταλαιπωρούνται κατά το Σαββατοκύριακο.

Σας παρακαλούμε επίσης να εσωκλείετε και το νέο παραπεμπτικό μας (θα το βρείτε στις Πληροφορίες για Ιατρούς) με υπογραφές ασθενούς και ιατρού, σύμφωνα και με τις νέες οδηγίες GDPR.

Μπορείτε να αποκτήσετε τον τηλ. αριθμό του γραφείου της ACS της περιοχής σας από το κεντρικό τηλέφωνο της ACS, 210-8190000,  ή να τον βρείτε στο www.acscourier.net/el.

Αν συναντήσετε οποιαδήποτε προβλήματα, θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό.


iso s new

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

sima png EN

Έσλιν  3, Αμπελόκηποι, Αθήνα 11523, Τηλ 210-6411060 & 210-6429969

Emails: info(at)neurodiagnostics.gr & stzartos(at)gmail.com

menu6a

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD hostplus 35