ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΑΣΘΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (www.myasthenia.gr)
Ο Σύλλογος Μυασθενών Ελλάδος, με τακτικά μέλη μόνο μυασθενείς και κηδεμόνες ανήλικων μυασθενών (και αρωγά μέλη κάθε ενδιαφερόμενο), έχει τα γραφεία του στο ερευνητικό εργαστήριο μας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ. Ο Σύλλογος έχει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.
Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε πληροφορίες ή να γίνετε μέλος του Συλλόγου, απευθυνθείτε στα 211-8002680, 211-0172002, Φαξ:8009357, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. www.myasthenia.gr. Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε για πληροφορίες και στην κα. Βέτα Τζάρτου, στα 6936534245, 210-6411060, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φυλλάδιο για τη μυασθένεια: Έχουμε εκδώσει, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού δικτύου Ευρω-μυασθένεια στο οποίο συμμετέχουμε, ένα φυλλάδιο με χρήσιμες πληροφορίες για τη μυασθένεια (μεταφρασμένο στα Ελληνικά), το οποίο διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να μας το ζητήσετε στη Τζάρτος ΝευροΔιαγνωστική (ή να το κατεβάσετε από το www.myasthenia.gr)